Koningsdag in Zierikzee

Havenplein Zierikzee Havenplein, Zierikzee

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn. Er is o.a. een versierde fietsenwedstrijd met optocht voor de kinderen die eindigt op het Havenplein voor de prijsuitreiking. Er zijn kinderspelen, muziek, enz. Het wordt ongetwijfeld een feestelijke dag!

Jaarmarkt Borssele

Borssele Plein, Borssele

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn Ga naar https://svborssele.nl/jaarmarkt-borssele/ voor meer info! De kraam is gesponsord door: Loonbedrijf Gebroeders van den Dries te 's-Heerenhoek https://www.loonbedrijfvddries.nl/

Pinkstermarkt op de Boulevard in Vlissingen

Boulevards Vlissingen Boulevard Evertsen, Vlissingen

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn. https://vlissingen.com/nl/evenement/597/pinkstermarkt.html

Havenfeesten Middelburg

Spijkerbrug Middelburg Spijkerbrug, Middelburg

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn Het hele weekend ligt de haven weer vol met prachtige historische schepen. Maar dit jaar hebben we ook de marine roadshow, het zeekadetten korps en hebben we live muziek, streetfood, braderie, kinderspeelplein, Jos Boone plein met een maritieme markt, diverse optredens en heel veel andere feestelijke activiteiten! https://wijzijndestad.com/agenda/havenfeesten-middelburg-2024/  

Zomermarkt in Renesse

Hogezoom Renesse Hogezoom, Renesse

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn

Stroskerksedag Serooskerke (W)

Centrum Serooskerke centrum, Serooskerke

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn. Wat heel lang geleden de Winkelweek was, is al meer dan vijfentwintig jaar geleden omgezet in de Stroskerkse dag. Deze gezelligste dag van het jaar wordt altijd de eerste zaterdag van juli gehouden. De Stroskerkse dag is er voor jong en oud. Er is van alles te zien en te doen.

XL markt in Westkapelle

Markt Westkapelle Markt, Westkapelle

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn.

Brouwse Dag in Brouwershaven

Centrum Brouwershaven centrum, Brouwershaven

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn. Het is een dag vol van muziek, klederdrachten, oude tractoren en auto’s, enz.... Bezoek de website https://www.brouwsedag.nl/ voor alle info!