Albert Heijn Zuidpolder Terneuzen steunt KiKa!

      Reacties uitgeschakeld voor Albert Heijn Zuidpolder Terneuzen steunt KiKa!

Medewerkers van het AH filiaal Terneuzen vatten het plan op om, in de maand juni, hun klanten emballagebonnen te laten doneren voor KiKa. Daar werd massaal aan gehoor gegeven. Op 8 juli meldde onze vrijwilliger Jannie van Driel zich bij de kassa. Zeer nieuwsgierig wat de opbrengst zou zijn. Nou, de medewerkster kon een statiegeld bedrag pinnen voor KiKa van… Lees verder »

Het Goese Lyceum zamelt 1800 euro in voor KiKa

      Reacties uitgeschakeld voor Het Goese Lyceum zamelt 1800 euro in voor KiKa

Een actie met meerdere doelen!  Op Festival de Veste hebben Esmee, Ronah, Rubaina en Edmir, vier derdejaars leerlingen vmbo van het Goese Lyceum, mosselen verkocht vanuit een ware foodtruck. Deze actie was een onderdeel van een opdracht binnen hun opleiding Praktijkgericht Programma gericht op economie en ondernemen.  Ze hoopten daarmee andere jongeren enthousiast te maken om mosselen te leren klaarmaken… Lees verder »

Opgeheven duivenvereniging Rayon Noord geeft laatste kascenten aan KiKa

      Reacties uitgeschakeld voor Opgeheven duivenvereniging Rayon Noord geeft laatste kascenten aan KiKa

De dit jaar opgeheven duivenvereniging Samenspel Rayon Noord heeft haar laatste centen aan stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) gegeven. Er zat nog drieduizend euro in de verenigingskas en die wilden de duivensportliefhebbers aan een goeddoel schenken.

Prachtige opbrengst Meidoornmarkt voor KiKa door het Omnis Kindcentrum uit Nisse

Op maandag 10 juli toverden de kinderen van Omnis Kindcentrum de Meidoorn in Nisse het schoolplein om tot een heuse Meidoornmarkt. Van 17.00 uur tot 19.00 uur stond de avond in het teken van spel, plezier en bovenal: Stichting Kinderen Kankervrij! De leerlingen van de Meidoorn hadden dit goede doel zelf gekozen. Met o.a. het inzamelen van statiegeld op blikjes… Lees verder »

Prachtig resultaat bij Heinkenszandse Walk and Run en de rolstoel driedaagse

      Reacties uitgeschakeld voor Prachtig resultaat bij Heinkenszandse Walk and Run en de rolstoel driedaagse

Afgelopen donderdag 25 mei was Jannie de Witte in de Stenge om samen met Petra Corstanje van KWF een cheque in ontvangst te nemen. Het was de opbrengst van de Heinkenszandse Walk and Run en de rolstoel driedaagse. Voor KiKa en KWF allebei € 1250,00. Het was een gezellige bijeenkomst.!

Scalda Terneuzen zamelde geld in voor KiKa

      Reacties uitgeschakeld voor Scalda Terneuzen zamelde geld in voor KiKa

Door aan verschillende acties deel te nemen heeft Scalda Terneuzen een cheque met een prachtig bedrag aan onze vrijwilligster Jannie van Driel kunnen overhandigen. Klik op de foto voor een vergroting. Hieronder een verslag van de gehouden acties. Afgelopen zaterdag 15 april hebben mijn collega docenten van de ICT- en media opleidingen in Terneuzen en ik (Steef van de Gruiter)… Lees verder »

Mutsenactie bij vv Wolphaartsdijk

      Geen reacties op Mutsenactie bij vv Wolphaartsdijk

Wat een mooie actie bij vv Wolphaartsdijk! Er zijn inmiddels 40 mutsen voor volwassenen en 25 kindermutsen verkocht. Dit heeft inmiddels 325,00 voor KiKa opgebracht. Er kunnen nog mutsen besteld worden via de club, of via kikazeeland@gmail.com Behalve mutsen kunnen er nu ook bijpassende polswarmers besteld worden. Complimenten voor de dames die deze grote bestelling gemaakt hebben!Scheepjeswol is gesponsord door: De Bondt… Lees verder »