Zomermarkt in Kamperland

Centrum Kamperland centrum, Kamperland

Kika zal hier met een kraam aanwezig zijn. De kraam is gesponsord door: Kwalitaria Kamperland https://kwalitaria.nl/kamperland/kamperland Camping De Molenhoek https://www.demolenhoek.com/nl/

Oogstfeest Oudelande

Oudelande Oudelande

Kika zal hier met een kraam aanwezig zijn. Programma: 10.00 uur                  Opening 10.00-17.00 uur        Markt met streekproducten en vele andere kramen 10.00-17.00 uur        Demonstratie van diverse oude ambachten 10.00-17.00 uur        Rommelmarkt in de kerk 10.30-11.30 uur        Magician Evert van Asselt... Read more »

Kapelse Dag

Centrum Kapelle Centrum, Kapelle

Kika zal hier met een kraam aanwezig zijn.  

Braderie in Kruiningen

Centrum Kruiningen Kruiningen

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn. De kraam is gesponsord door: TMC Kruiningen Met onder meer: straten vol kramen; er zijn meer dan 120 plaatsen! In 2020 bestond "Ôns Boeregoed" 30 jaar! Dit lustrum wordt ook op deze dag in beperkte vorm gevierd. Zij ontplooien activiteiten in en rondom het clubhuis t'Zael'off. De straten daaromheen worden met kramen... Read more »

Karolingenmarkt in Oost-Souburg

Centrum Oost Souburg kanaalstraat, Oost Souburg

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn. Op zaterdag 10 September 2022 wordt er weer een Karolingenmarkt in Oost-Souburg gehouden. Vele marktkramen en aantrekkelijke acties van de deelnemende winkels. De brandweer zal verdeeld over de gehele dag een demonstratie geven (ter hoogte van Omroep Zeeland) Op de Karolingenburcht is er weer de jaarlijkse rommelmarkt. Het evenement is van 10:00... Read more »

Schoorse Herfstmarkt

Centrum Schore Schore

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn. de kraam wordt gesponsord door: EKOZ Pluimvee vof Stichting Schoorse Herfstmarkt organiseert jaarlijks de Schoorse Herfstmarkt, bestaande uit een braderie, rommelmarkt, attracties voor de kinderen etc etc.

Kustmarathon 2022

langstraat, Zoutelande Langstraat, Zoutelande

KiKa zal in Zoutelande aanwezig zijn met een kraam. Zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur