Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grootste modelbouwshow van de Benelux in de Zeelandhallen

24 februari - 25 februari

KiKa zal hier met een kraam aanwezig zijn.

Modelbouwshow.nl komt weer naar Zeelandhallen Goes
De 33e editie van Modelbouwshow.nl staat voor de deur! Op zaterdag 24 en zondag 25 februari van 10:00 – 17:00 komt de grootste modelbouwshow van de Benelux weer naar de Zeelandhallen in Goes. Van Mecanno, K’nex en Playmobil tot de welbekende Deense bouwstenen en nog veel meer. Met ruim 80 standhouders en activiteiten is het volop kijken, kopen, bouwen en winnen geblazen.

Modellen in actie
Op het land, in het water, per spoor en zelfs in de lucht, tijdens Modelbouwshow.nl komen de meest bijzondere creaties tot leven. Modeltanks trotseren de zandvlakte en verschillende auto’s en treinen razen langs je heen. Modelbouwkenner Arie Pennings neemt je bij het waterbassin mee in een programma waarbij kijken en meedoen elkaar afwisselen. Modellen van zeilschepen gaan er de strijd met elkaar aan, er worden offshore demonstraties uitgevoerd en er is voor het eerst in de geschiedenis van Modelbouwshow.nl een haven waar boten aanmeren. Maar dat is nog niet alles! Bij verschillende verenigingen zijn er doorlopend workshops te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop ‘Wargames schilderen’.

Een gevarieerd programma voor jong én oud
Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Ook dan zit je bij Modelbouwshow.nl goed! Kinderen kunnen letterlijk en figuurlijk spoorzoeken tijdens een speurtocht langs het modelbouwspoor. Bovendien zijn er ook mooie prijzen te winnen tijdens een heuse vliegwedstrijd. En heb je ook al gehoord over de bouwstenenwedstrijd? Hierin nemen kinderen het tegen elkaar op en kunnen zij een mooi bouwstenenpakket winnen.

Thema: Bouw aan het verleden
Iedere modelbouwshow worden standhouders uitgedaagd om een thema in hun modellen te verwerken. Het thema van deze wintereditie: ‘Bouw aan het verleden’. Liefhebbers brengen schaalmodellen van bestaande monumenten naar de voorgrond. Van papierbouw tot 3D-geprinte creaties, de diversiteit aan bouwtechnieken is verbazingwekkend.

Gegevens

Begin:
24 februari
Einde:
25 februari
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://modelbouwshow.nl/kaartverkoop/

Locatie

Zeelandhallen
Da Vinciplein 1
Goes,
+ Google Maps