Prachtige opbrengst Meidoornmarkt voor KiKa door het Omnis Kindcentrum uit Nisse

Op maandag 10 juli toverden de kinderen van Omnis Kindcentrum de Meidoorn in Nisse het schoolplein om tot een heuse Meidoornmarkt. Van 17.00 uur tot 19.00 uur stond de avond in het teken van spel, plezier en bovenal: Stichting Kinderen Kankervrij! De leerlingen van de Meidoorn hadden dit goede doel zelf gekozen. Met o.a. het inzamelen van statiegeld op blikjes en flesjes werd al weken eerder een start gegeven aan geld ophalen voor dit goede doel. En.. de markt werd druk bezocht bij heerlijk weer. 

Van terras tot marktkramen en een loterij met kans op een rondvlucht voor twee!

Deze avond was er op het schoolplein een sfeervol terras ingericht waar volop heerlijke hapjes en verfrissende drankjes werden verkocht. 

Ook waren er kraampjes met zelfgemaakte spullen en sieraden en tweedehands speelgoed. Er was zelfs een ‘tatoeëerder’ aanwezig die plaktattoos plakte! Ook was er een loterij met kans op een rondvlucht voor 2 personen. 

Op donderdag 13 juli om 13.00 uur heeft onze vrijwilliger Jannie van Driel samen met de aanwezige KiKa-beer de cheque voor KiKa in ontvangst mogen nemen op het schoolplein.  Onder luid applaus van de aanwezige ouders, opa’s en oma’s en alle kinderen werd een opbrengst onthuld van maar liefst:

€ 1605,98!