Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meidoornmarkt voor KiKa in Nisse

10 juli 2023 van 17:00 - 19:00

Op maandag 10 juli toveren de kinderen van Omnis KIndcentrum de Meidoorn in Nisse het schoolplein om tot een heuse Meidoornmarkt. Van 17.00 uur tot 19.00 uur staat de avond in het teken van spel, plezier en bovenal: Stichting Kinderen Kankervrij!

De leerlingen van de Meidoorn hebben dit goede doel zelf gekozen. Met verschillende festiviteiten, hapjes en drankjes, zamelen de kinderen geld in voor KiKa. En ze nodigen iedereen uit om de Meidoornmarkt te bezoeken.

Van terras tot marktkramen en een loterij met kans op een rondvlucht voor twee!

Omnis Kindcentrum de Meidoorn garandeert lachende gezichten bij jong en oud. Deze avond is er op het schoolplein een sfeervol terras te vinden waar je volop geniet van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Ook zijn er kraampjes aanwezig met zelfgemaakte spullen en sieraden en tweedehands speelgoed. Er is zelfs een ‘tattooeerder’ aanwezig die plaktattoos plakt! En wil je ervaren hoe het voelt om letterlijk met je hoofd in de wolken te zijn? Doe dan mee aan de loterij en maak kans op een rondvlucht voor 2 personen. Daarnaast is er nog veel meer te beleven voor kinderen als voor ‘grote mensen’.

Gegevens

Datum:
10 juli 2023
Tijd:
17:00 - 19:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Omnisschool Nisse
Diaconielaan 6
Nisse,
+ Google Maps